×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Kanada

shaGuar tillbaka i rampljuset — med AMA på Twitch

2
Den nordamerikanska föredettingen Griffin "shaGuar" Benger kommer att hålla en AMA livesänd på Twitch, som följs upp av hans första Counter-Strike-spelande på nästan ett decennium.
Är man lite gammal i gemet är inte nyckelorden AWP och Kanada svåra att koppla till en specifik profil. Griffin "shaGuar" Benger har erövrat världen i de tidigare Counter-Strike-versionerna, mest bekant tillsammans med lagen Team 3D och NoA, som han båda vann några av de största internationella turneringarna med. Nu är Benger tillbaka på tapeten när han kommer att hålla en så kallad AMA (Ask Me Anything) live på Twitch, som följs upp av Counter-Strike-spelande för första gången på en herrans massa år.



shaGuar (till höger) tillsammans med Team 3D på WSVG 2006.


När den kanadensiska sniperprofilen lade bössan på hyllan för snart nio år sedan fokuserade han istället på att bygga en karriär inom poker under smeknamnet "Flush_Entity", något han lyckats väl med då han beräknas ha vunnit över 8 miljoner dollar, närmare 70 miljoner kronor, på både online- och liveturneringar. Sedan en månad tillbaka har Benger livesänt onlinepoker via Twitch, likt Jason Somerville, och kommer alltså att använda sin Twitch-kanal till med esport-relaterade ting under kvällen.

AMA-sessionen drar igång 20:30 svensk tid och pågå under beloppet av en timme. Därefter kommer Benger att, tillsammans med den före detta Area51-spelaren Jaryd "summit1g" Lazar att spela CS:GO.

17 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 17 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..