×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Storbritannien

Proffsmatchen gick till 127 rundor — på två kartor

6
ESL UK Premiership-matchen mellan XENEX och exceL gick bara till två kartor — men antalet rundor liknar något mer en fullbordad bäst-av-fem-match.
127 är inte bara antalet timmar Aron Ralston satt fast mellan en bumling och en bergsvägg, utan även antalet rundor i ESL:s brittiska Premiership-divisions öppningsmöte mellan Sam "RattlesnK" Gawns XENEX och landsmännen i exceL. Den första kartan i bäst-av-tre-serien gick nämligen till sex(!) stycken bäst-av-fem-övertider innan Gawns femma kunde vinna med massiva 46-42. Om det inte var nog följdes sedan serien upp med en drabbning på Cache som även den krävde en övertid för att avgöras.



Scoreboarden vid slutskedet av seriens 88 rundor långa Inferno-matchen.


Sett till kartsnitt per bäst-av-tre-serie påstås detta vara CS:GO-historiens längsta professionella match, och Inferno-mötet förmodas vara den längsta enskilda kartan i professionella sammanhang sedan CS:GO:s begynnelse. För att sätta matchens längd i perspektiv hade den ovan nämnda drabbningens öppningskarta exakt lika många rundor som hela den omtalade bäst-av-tre-serien mellan NiP Gaming och fnatic på MLG X Games.

Vinnare av det över 3 timmar långa mötet blev alltså XENEX till sist, som fick tre poäng i gruppspelet medan motståndarna — trots den starka maraton-insatsen — står kvar på noll poäng. Vill man se VOD:en från maratonmötet finner man det här.

20 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 20 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..