×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Acer, TSM m.fl. slåss om 40 000 dollar i ny liga

3
Acer Predator Masters powered by Intel har offentliggjorts, med motsvarande 350 000 kronor i prispotten och tolv deltagande lag — bland andra den svenska femman i Team Acer.
Från och med torsdag drar en ny liga igång i Counter-Strike: Global Offensive-scenen. Namnet på turneringen är Acer Predator Masters, APM, som dessutom sponsras av Intel och arrangeras av TaKeTV. Turneringen har 40 000 dollar i sin prispott, vilket motsvarar ungefär 350 000 kronor.

Tio har har bjudits in för att ta del av tävlingen, bland andra svenska Team Acer, det danska toppskiktet i form av Team SoloMid, Team Dignitas och Copenhagen Wolves samt tyskbaserade PENTA och mousesports. Utöver dessa finnes även topplag som HellRaisers, LGB eSports, 3DMAX och Gamers2 bland de inbjudna lagen.

Acer Predator Masters powered by Intel

Sverige Team AcerCIS HellRaisers
Danmark Team SoloMidDanmark Team Dignitas
Danmark CPH WolvesEuropa mousesports
Norge LGB eSportsFinland 3DMAX
Tyskland PENTAPolen Gamers2
Europa Kvallag #1Europa Kvallag #2

Som ni kan se i listan ovan kommer även två lag att få chansen att spela turneringen genom att kvala in. Detta kval arrangeras av ESL på fredag och där är det topp två som kvalar in. Turneringens onlinefas tycks dock dra igång redan dagen innan kvalet avgörs, och när denna onlinefas är avgjord kommer de åtta bäst placerade lagen att bege sig till TaKeTV-studion i Krefeld, i Tyskland för att slåss om priserna den 30 juli till 2 augusti.

Prisfördelning

1.20 000 dollar(cirka 174 700 kronor)
2.10 000 dollar(cirka 87 400 kronor)
3.7 000 dollar(cirka 61 100 kronor)
4.3 000 dollar(cirka 26 200 kronor)

Som tidigare nämnt kommer Acer Predator Masters att dra igång nu på torsdag, men kvalet spelas inte förrän på fredag. För att ansöka att spela om kvalet beger ni er till ESL:s hemsida.

14 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 14 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..