×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Film

Filmfredag: Blickar framåt och bakåt

6
Fram med snacks och dricka — det har blivit dags för Counter-Strike-film!
Under gårdagen skrev vi en #TBT som innehöll en av de mest klassiska CS-filmer som någonsin gjort — Frag or Die. Responsen blev positiv, och det är tydligt att folk fortfarande tycker om att kolla på Counter-Strike-film, vilket är varför vi kombinerar det med att helgen snart är kommen!

#MEGAHAJP inför DreamHack Open

Först ut är en video som inte behöver en alltför djupgående introduktion. DreamHack har släppt en färsk hypetrailer inför den kommande DreamHack Open-turnén i Counter-Strike: Global Offensive och StarCraft II. Människorna bakom filmen är duon Markus "Xenoq" Andersson och Perra "akidos" Andersen, och i vanlig ordning får man avnjuta en fet kombination av 3D-grafik, feta in-game-sekvenser och exalterade spelare och publik. Två minuter som får magen att kittla inför den kommande Europaturnén!




Fjolårets bästa frags i Reminiscence

Perra "akidos" Andersen tycks inte sova, utan har i dagarna stått för två videosläpp. Utöver ovanstående DreamHack Open-trailer har han även knåpat ihop en underhållande film innehållandes några av fjolårets absolut mest minnesvärda in-game-sekvenser. Underförstått är att dessa klipp är från några av världens bästa spelare, och de flesta sekvenser är tagna från de största turneringarna i världen.

11 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 11 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..