×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Bilade i tre timmar — för att ge Hiko en mus

8
Spencer "Hiko" Martin var i behov av en väldigt specifik mus — och Matt Stuczynski tog bilen för att leverera.
Just nu pågår LAN-finalerna i CEVO Professional Season 6 i Columbus, Ohio, och en av de många välkända namn på plats är Spencer "Hiko" Martin. Profilen, som för turneringen agerar inhoppare i eLevate, skrev tidigt under gårdagskvällen att han var i behov av en väldigt specifik originalversion av Zowie FK — och en "Hiko homie" levererade.

Matt Stuczynski, alias Razyr, hoppade nämligen in i bilen med en kompis och körde i tre timmar till Columbus för att leverera den specifika musen. Den enda betalning Stuczynski tycks ha fått är att få hänga med den före detta Cloud9-profilen — och givetvis gratis inträde. Berättelsens hjälte spelar till vardags i Tempo Gaming i ESEA:s professional-division, och behöver därmed inte bara vara ett fan utan kan även vara en bekant till stjärnan.

Hade du kunnat tänka dig att bila i tre timmar för att ge din mus till ett proffs?

1070 personer har röstat

33 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 33 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..