×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Finland

3DMAX lägger ned — CS-laget utan organisation

4
I ett chockbesked har den franska organisationen i kväll meddelat att de lägger ned som organisation.
3DMAX, som är mest kända för sin finska CS:GO-division som inkluderade Joona "natu" Leppänen, har efter fem år beslutat sig för att avsluta sitt kapitel i esporthistorien och stänger sina portar. Beslutet togs, enligt organisationens egna press-release, i samband med att ett flertal personer i lagets ledning inte längre kunde dedicera den tiden nödvändig för att fokusera på de diverse spelarna i organisationen, någonting som var oacceptabelt enligt dem själva.

"However, these five years brought their load of wrinkles, for some of our lives evolved, and our priorities changed. This is why we have decided to put an end to our activities before 3DMAX cannot guarantee a decent, high level management for their players."

Detta innebär att samtliga lag som organisationen huserar kommer gå sina egna vägar, vilket inkluderar den helfinska CS-truppen som tog sig till ESL One Katowice för en månad sedan. Var de beger sig nu är högst oklart.

Ex-3DMAX

Finland Joona "natu" Leppänen
Finland Taneli "disturbed" Veikkola
Finland Jesse "KHRN" Grandell
Finland Tom "stonde" Glad
Finland Mikko "xartE" Välimaa

40 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 40 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..