×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESWC

ESWC presenterar CS:GO-turneringar i Kanada

3
Electronic Sports World Cup arrangerar en turnering i Nordamerika i sommar, närmare bestämt Montréal i Kanada.
Tänker man på den tolv år gamla turneringen Electronic Sports World Cup associerar man den vanligtvis med arrangemanget i Frankrikes huvudstad Paris runt senhösten. Detta är dock inte alltid fallet, då de idag offentliggör ett kommande sommarevenemang i den kanadensiska staden Montréal den 9-12 juli.



En ovanligt artistisk bild på Montréal vi fann i vårt bildarkiv. Bilden är tagen under Extreme Masters Montréal.


Tillställningen, som presenteras i samarbete med OXENT och Mondial des Jeux Loto Québec, kommer att ha två internationella CS:GO-turneringar på plats; en för herrar och en för damer. Någon vidare information kring dessa har ännu inte offentliggjorts, mer än att deltagarlistan i herrturneringen kommer att bestämmas både via ansökan och via kval.

Det är långt ifrån första gången ESWC kliver bort från Paris för ett evenemang, då man tidigare arrangerat CS-turneringar ända från San José i västra USA till Cheonan i Sydkorea. Kanada-turneringen kommer dock inte att ersätta Paris-evenemanget i November, då det även är schemalagt den 28 oktober till den 1 november senare i år.

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..