×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Hiko till CEVO-finalerna med eLevate

8
Spencer "Hiko" Martin återkommer i den nordamerikanska toppen — för en helg. Han hoppar nämligen in i eLevate för CEVO-finalerna.
Spencer "Hiko" Martin, en av de mest omtalade, välkända och talangfulla spelarna i Nordamerika, kommer att synas på servern i kamp mot det nordamerikanska toppskiktet under CEVO-finalerna den 14-15 april. På plats kommer Martin att spela med eLevate, vars veteran-medlem Tyler "Storm" Wood fått förhinder.



Hiko under ESL One Cologne i fjol.


Hiko har inte setts spela någon turnering sedan upplösningen av iBUYPOWER, som var följden av en stor kontrovers kring betting-fusk. Den före detta Cloud9-medlemmen var dock inte med i härvan, utan lämnades snarare utan lag än att bli avstängd, som sina forna medspelare.

eLevate på CEVO-finalerna

Frankrike David "Xp3" Garrido
USA Will "RUSH" Wierzba
USA Daniel "roca" Degiovanni
USA Derek "desi" Branchen
USA Spencer "Hiko" Martin (inhoppare)
Under den passerade major-turneringen ESL One Katowice berättade Hiko i en videointervju med Fragbite att han planerar att ha ett lag lagom till nästa major-turnering. Om detta blir eLevate eller något annat lag återstår att se.

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..