×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Tyskland

PENTA fulltaliga — rekryterar Alternate-spelare

4
Den tyska ettan PENTA Sports har hittat en spelare som fyller tomrummet som skapades när Tobias "Troubley" Tabbert fick lämna laget.
ESL One Katowice-slutspelslaget PENTA Sports har återigen fem spelare i sin ordinarie laguppställning, detta när man rekryterar spelaren Niclas "enkay J" Krumhorn. Krumhorn har sedan början av året spelat för Alternate, och tidigare även representerat mTw. Han har även setts spela för PENTA under en senare tid, men blir inte en officiell medlem förrän nu.

Platsen han tar är den som lämnades när Tobias "Troubley" Tabbert fick lämna laget förra veckan. Anledningen till att Tabbert fick lämna lämnades aningen diffus, och den mest detaljerade var att han helt enkelt inte fungerade i laget. Om följande femma fungerar bättre återstår att se.

PENTA Sports

Tyskland Kevin "kRYSTAL" Amend
Tyskland Denis "denis" Howell
Tyskland Timo "Spiidi" Richter
Tyskland Johannes "nex" Maget
Tyskland Niclas "enkay J" Krumhorn
Oavsett hur det går för laget har de säkrat en plats till nästa major-turnering, som ännu inte är offentliggjort, efter att de tagit sig till slutspel i Katowice och således får en inbjudan till nästa Valve-relaterade major-turnering per automatik.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..