×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ukraina

Na`Vi ute ur Starladder — TSM mot VP härnäst

1
Den andra dagen av den tolfte StarSeries-finalen i Ukraina har börjat, och det var ett formstarkt Titan som lyckades eliminera hemmalaget Na`Vi från turneringen.
Det ukrainska laget som lyckades ta sig till kvartsfinalerna på ESL One Katowice för bara tre veckor sedan har blivit utslagna på sin hemmaplan efter att har förlorat mot Titan 2-0.
Frankrike Titan vs. Ukraina Na`Vi2-0

Titan: kennyS, Ex6TenZ, Maniac, RpK-, apEX
Na`Vi: Edward, seized, GuardiaN, flamie, Zeus

dust2: 16-11 (11-4)
Cache: 16-10 (7-8)
Jämfört gårdagen var det uppenbart att Na`Vi inte var på samma nivå, då den unga inhoppare Egor "flamie" Vasilyev som dominerade mot både TSM och nV inte verkade kunna komma igång på samma sätt. Samtidigt var även Kenny "kennyS" Schrub inte huvudpersonen för Titan under denna Bo3, den titeln fick delas mellan Cédric "RpK-" Guipouy och Dan "apEX" Madesclaire.

Härnäst kommer Team SoloMid ta upp kampen mot Virtus.pro i dagens andra utslagsmatch, där vinnaren kommer få möta Titan senare i eftermiddag.

Lördag den 28 mars

10:00Ukraina Na`Vivs. Frankrike Titan0-2 (11-16, 10-16)
13:00Danmark TSMvs. Polen Virtus-proBetta i tipset
16:00Frankrike Titanvs. Världen TBD
20:30Sverige NiPvs. Frankrike EnVyUSBetta i tipset

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..