×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Na`Vi förbi TSM — dags för NiP mot Virtus.pro

1
Hemmalaget Na`Vi leverar inför hemmapublik genom att besegra TSM med två kartor mot en. Härnäst möts NiP Gaming och Virtus.pro i winner bracket-semifinal.
Östeuropeiska Na`Vi har avancerat från den första omgången på StarSeries XII-finalerna i Kiev, Ukraina efter att de besegrat danska Team SoloMid med 2-1 i kartor. Mötet började på Inferno, där TSM fick en imponerande inledande halva i form av åtta rundor mot sju, något som räckte gott och väl för att knipa kartan med ett 16-11-resultat.

Den följande kartan, Dust2, blev finalturneringens andra övertidsdrama när båda lagen lyckades knipa nio rundor som anfallare, och således sex rundor som försvarare. Övertiden blev dock en ensidig sådan när Na`Vi lyckades få sin kvittering med fyra raka rundor mot noll.

Den tredje kartan blev den förhållandevis färska Overpass, där Na`Vi började som försvarare. Den inledande halvan blev även en lyckad sådan, då östeuropéerna i halvtid låg uppe med tio rundor mot fem. Även i den andra halvan gick man upp till 14 rundor kvickt, och trots att TSM började stänga bombplatserna var det Natus Vincere som knep vinsten med 16-11.

Återmöte från Gfinity-semifinalen härnäst

Nästa stopp i turneringen är ett möte mellan NiP Gaming, som tidigare idag besegrade Titan med 2-0 i kartor, och polska Virtus.pro. De sistnämnda slapp spela den första omgången efter att man vunnit sin grupp i onlinefasen, vilket innebär att kommande möte med svenskarna blir lagets debut för helgens LAN-finaler. Sagda match-up sågs senast under helgens Gfinity Masters, där NiP gick segrande med 2-1 i kartor.

Fredag den 27 mars

10:00Sverige NiPvs. Frankrike Titan2-0 (25-22, 16-11)
14:00Ukraina Na`Vivs. Danmark TSM2-1 (11-16, 19-15, 16-11)
18:00Polen Virtus.provs. Sverige NiPBetta i tipset
20:00Frankrike EnVyUsvs. Ukraina Na`ViBetta i tipset

Lördag den 28 mars

10:00Loser bracket-semifinal #1
13:00Loser bracket-semifinal #2
16:00Loser bracket-final
19:00Winner bracket-final

Söndag den 29 mars

14:00Consolidation-final
18:00Final (BO5)

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..