×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Här är sista chansen till CCS — NiP och fnatic möts BO5

3
Plats nummer tre och fyra till PGL CS:GO Championship Series-finalerna skall tävlas ut i sista-chansen-stadiet, där vi ser fnatic och NiP Gaming mötas direkt om den tredje platsen.
Gruppspelet i PGL:s CS:GO Championship Series har avslutats, där franska EnVyUs vann Red Group medan Team SoloMid knep förstaplatsen i Blue Group. Detta innebär att de två lagen säkrat platser till LAN-finalerna, som arrangeras på DreamHack Bucharest. Nu har PGL presenterat sista-chansen-kvalet, där de som misslyckades med att avancera ur sina respektive grupper möts om de två sista LAN-platserna.

Sista-chansen-stadiet består av ett double elimination-bracket, där svensklagen NiP Gaming och fnatic, som kom tvåa i sina grupper, möts direkt i winner bracket-final där vinnaren tar stadiets första plats till Bukarest. I samma veva kommer även de som placerade sig trea och fyra i gruppstadiet, det vill säga Virtus.pro, Na`Vi, FlipSid3 och PENTA, att börja stadiet i lower bracket. När de fyra lag som börjar i lower bracket eliminerats ner till ett lag kommer detta lag att möta förloraren i svenskmatchen om den sista platsen till de rumänska finalerna.

Söndag den 5 april

18:00Sverige NiP Gamingvs. Sverige fnaticBetta i tipsetBO5 *

Måndag den 6 april

18:00Polen Virtus.provs. Ukraina FlipSid3Betta i tipsetBO3
21:00Ukraina Na`Vivs. Tyskland PENTABetta i tipsetBO3

Tisdag den 7 april

18:00Loser bracket-finalBO5

Onsdag den 8 april

18:00Consolidation-finalBO5 *
* Vinnaren avancerar till DreamHack Bucharst

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..