×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

xelos och lidde i nysatsning: "Tror vi kan överraska många"

-10
Games4u presenterar sitt nya lag, där en del välkända namn i form av Jerry "xelos" Råberg och Jonathan "lidde" Lidgren finns med.
Ett nytt lag har markerats på den svenska kartan när Games4u rekryterar en ny, förhållandevis namnkänd CS:GO-femma. Ett av de starkare namnen i den nya femman är den före detta SK Gaming-spelaren Jerry "xelos" Råberg, som sedan mars 2013 varit avstängd på ESL efter att ha fällts för fusk. Den 14 mars lyftes dock hans två år långa avstängning, och direkt befinner han sig i Games4u:s nysatsning.

Ett annat namn i femman är kanske det mest erfarna av dem alla, nämligen Jonathan "lidde" Lidgren. Den före detta Absolute Legends- och n!faculty-spelaren har inte setts ha en fast position sedan han blev ersatt av den numer TSM-aktuella Finn "karrigan" Andersen i n!faculty 2013. Han sågs dock agera inhoppare för fnatic i StarSeries tidigare i år, och nu tar han klivet tillbaka in i en mer fokuserad approach.

"Jag blev tillfrågad av xelos och jag kände suget att komma tillbaka och lira igen. Scenen har växt oerhört mycket sen jag lirade seriöst sist så de kommer ta lite tid att anpassa sig men jag tror vi kan överraska många", uttalar sig lidde till Fragbite.

Utöver de ovan nämnda spelarna finnes även duttdutt-bekante Hugo "huggan" Lopez, som kommer att vara lagets in game-ledare, och Råbergs radarpartner Mattias "khobra" Heidnert samt Adam "maektig" Widell, som tidigare spelat för bland andra Karnage eSports.

Games4u

Sverige Jerry "xelos" Råberg
Sverige Jonathan "lidde" Lidgren
Sverige Hugo "huggan" Lopez
Sverige Mattias "khobra" Heidnert
Sverige Adam "maektig" Widell
Laget kommer att debutera i början av april, där evenemanget i sikte är Copenhagen Games. Till skillnad från fyra andra svensklag har man dock ingen inbjudan dit, så man siktar på att ta sig vidare från den öppna turneringen.

50 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 50 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..