×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Australien

topguN lämnar Vox Eminor

2
Efter två och ett halvt år och två major-turneringar väljer Azad "topguN" Orami att lämna den australiensiska ettan Vox Eminor på grund av andra åtaganden.
Vox Eminor, som förra veckan deltog i major-turneringen ESL One Katowice i Polen, är nere på fyra man. Spelaren som väljer att lämna är Azad "topguN" Orami, vars liv enligt organisationen ändrat riktning det senaste halvåret. Detta tillåter honom inte att lägga ner tiden som krävs för att träna och resa.



topguN är inte längre en del av Vox Eminor.


Orami och hans Vox Eminor såg sig bli eliminerade i gruppspelsfasen av förra veckans major-turnering, detta efter förödande förluster mot fnatic och Na`Vi. Vem som ersätter topguN förväntas presenteras relativt snart, men i skrivande stund är de alltså nere på följande fyra spelare.

Vox Eminor

Australien Luke "Havoc" Paton
Australien Chad "SPUNJ" Burchill
Australien Justin "jks" Savage
Australien Aaron "AZR" Ward
I dagens FACEIT-omgång spelade ovanstående fyra med Josh "deathdoG" Edwards, en av Vox Eminors professionella Call of Duty-spelare, vilket ledde till en stor 5-16-förlust mot The Chiefs.

10 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 10 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..