×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike: GO

n0thing: "Vi kanske flyttar till Europa i år"

9
Cloud 9:s superstjärna Jordan "n0thing" Gilbert har hintat om att laget kanske flyttar till Europa under 2015.
Den nordamerikanska stjärnfemman i Cloud 9 kan flytta till Europa under 2015, detta förklarar stjärnspelaren Jordan "n0thing" Gilbert i podcasten All Work All Play, rapporterar HLTV.org. Laget är aktuellt i samband med den kommande major-turneringen ESL One Katowice, dit de lyckades kvala in via två raka vinster under februaris finalkval.



Cloud 9 kan flytta till Europa.


Cloud 9 befann sig i Europa, främst i Stockholm, Sverige, i tre veckors tid under slutet av 2014, detta för att bootcampa innan DreamHack Winter, där man i slutändan trots träningen föll i gruppspelsstadiet. Det verkar dock som att spelarna fann bootcampet vettigt nog för att kunna acceptera en flytt till kontinenten.

"We have some pretty cool news, we might be moving to Europe this year", berättar Jordan "n0thing" Gilbert i All Work All Play, citerat av HLTV.org.

"In the next couple of months we will decide."

Vidare förklarade även Gilbert att den tyska huvudstaden Berlin ses som en trolig stad att flytta till vid eventuell flytt.

13 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 13 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..