×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Frankrike

LDLC rekryterar ett andra lag

0
Franska LDLC besitter numer två franska CS:GO-lag när de plockar upp Platinium, som bland annat besegrat NiP Gaming på LAN.
I förra veckan presenterade LDLC sin första CS:GO-satsning efter att man tappat nuvarande EnVyUs till den nordamerikanska organisationen. Då var det laget Awsomaniac, men det tycks inte vara tillräckligt för den franska organisationen. Nu har man nämligen rekryterat Platinium, som gjorde ett namn för sig på internationell nivå när de besegrade NiP Gaming i gruppspelet på ESWC 2014, dit de kvalade in tack vare att algeriska E4US missade sin deadline.

I och med förra veckans offentliggörande kommer LDLC nu alltså ha två stycken CS:GO-lag under sitt namn; LDLC White och LDLC Blue. White är det senaste rekryterade, som dessutom har en VAC-bannad spelare i form av Matthieu "matHEND" Roquigny. Roquigny hävdar dock att någon hackat hans steam-konto, enligt HLTV.org.

LDLC White (F.d. Platinium)

LDLC Blue (F.d. Awsomaniac)

Frankrike Matthieu "matHEND" RoquignyFrankrike Kevin "madc" Ducourtioux
Frankrike Simon "Fuks" FlorysiakFrankrike Charbel "BouLy" Naoum
Frankrike Alexandre "bodyy" PianaroFrankrike David "HEdm" Thalien
Belgien Antoine "to1nou" PirardFrankrike Guillaume "XpG" Veron
Frankrike Timothée "DEVIL" DémolonFrankrike Julien "PetitSkel" Marcantoni

En organisation som har två lag, dessutom döpta i stil med ovanstående, är någonting som kan ses som ovanligt i Counter-Strike. Det är dock populärt bland MOBA-titlar i asiatiska länder, och kan alltså vara det första steget mot en liknande framtid i västvärldens CS:GO-scen.

15 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 15 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..