×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

TobiWans första gig: CS:GO Championship Series

4
PGL har offentliggjort kommentatorerna för jungfrusäsongen av CS:GO Championship Series, och det blir Dota 2-stjärnkommentatorn som tar ett kliv in i FPS-scenen.
Förra veckan uppmärksammade vi att Dota 2-profilen Tobi "TobiWan" Dawson var på väg att börja kommentera Counter-Strike: Global Offensive. Nu har hans första jobb offentliggjorts — nämligen strax-under-miljon-turneringen CS:GO Championship Series.

Kommentatorer

Australien Toby "TobiWan" Dawson
USA Matthew "Sadokist" Trivet
Dawson har tidigare varit en kommentator för samtliga upplagor av den högt uppmärksammade Dota 2-turneringen The International, och är globalt välkänd inom Dota 2-scenen. Vid sin sida under CCS kommer han att ha Matthew "Sadokist" Trivett, som senast sågs internationellt när han kommenterade MLG X Games. Den före detta Call of Duty-kommentatorn har inte heller varit okänd i ESEA-sammanhang.



Sadokist (t.v.) tillsammans med DDK under MLG X Games.


CS:GO Championship Series har redan börjat med sin kvalprocess, som skall avgöra vilka två lag som gör NiP, fnatic, EnVyUs, Virtus.pro, Na`Vi och TSM sällskap i gruppspelet. Själva huvudturneringen, gruppspelet, drar dock inte igång förrän den 17 mars när "Red Group" (Grupp A) påbörjas. De fyra bästa lagen i onlinefasen avancerar till LAN-finalerna på DreamHack Bucharest 2015. Lagen spelar totalt om motsvarande 920 000 kronor. Mer information finner ni i vår tidigare nyhet.

11 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 11 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..