×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Frankrike

LDLC värvar franskt slutspelslag

3
Den franska organisationen LDLC har åter knutit ett CS:GO-lag till sig efter att det föregående lämnade för EnVyUs i början av februari.
Det franska ESL Major League-laget Awsomniac har gjort klart med Team LDLC. Den franska organisationen har varit en av de starkast lysande stjärnorna på CS:GO-himlen under det senaste året men tappade sin stjärnfemma till EnVyUs i början av februari.



Kan det nya LDLC komma i närheten av laget på bilden, med bland andra Richard "shox" Papillon och Edouard "SmithZz" Dubourdeaux, när det gäller framgångar?


Under namnet Awsomniac har Kevin "madc" Ducourtioux och hans mannar lyckats med att kvalificera sig för slutspel i ESL Major League likväl som att prestera helt okej i det europeiska kvalet till MLG Aspen som spelades tidigare i år. Att de spelare som nu kommer att bära LDLC-fanan får det tufft att fylla skorna efter ett av CS:GO-scenens bästa lag genom tiderna råder det inga tvivel om.

Nya Team LDLC


Frankrike Kevin "madc" Ducourtioux
Frankrike Julien "PetitSkel" Marcantoni
Frankrike Charbel "BouLy" Naoum
Frankrike David "HEdm" Thalien
Frankrike Guillaume "XpG" Veron
Det nya LDLC-laget börjar sin resa med att kampera om en plats i ESL Pro League samtidigt som de kommer att delta vid EPSILAN #12 som arrangeras i Frankrikes näst största stad Lyon i mitten av mars.

17 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 17 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..