×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Cloud 9, CLG m.fl. klara för CEVO-finalerna

1
Onlinefasen för den sjätte säsongen av CEVO Professional har avgjorts, och de fyra lagen som kommer att avgöra turneringen på LAN är spikade.
Efter att seriespelet var färdigspelat i nordamerikanska CEVO-P Säsong 6 stog det klart att Team Liquid, ett av USA:s största hopp, missat online-slutspelet. Istället stod lag som Cloud 9, Denial, eLevate och Counter Logic Gaming som favoriter att avancera till LAN-finalerna, som spelas på MLG Arena i april.

I winner bracket av double elimination-slutspelet var det sagda fyra som tog sig till winner bracket-semifinal, där Cloud 9 besegrade Denial med 2-1 för att kvala in till finalerna medan CLG stod för en 2-0-vinst över eLevate.

I loser bracket fick då Denial en andra chans att kvala in, och gjorde så efter en 2-0-vinst över kanadensiska SKDC. Värre gick det för eLevate när de inte nyttjade sin andra chans, utan föll mot Luminosity, som tidigare gick under namnet Mythic, med 2-1 för att missa möjligheten att spela om den närmare 100 000 kronor stora prispotten.

Finalister

USA Cloud 9n0thing, Semphis, sgares, shroud, ShahZaM
USA CLGreltuC, FNS, tarik, ptr, hazed
USA DenialProfessor_Chaos, autimatic, sanczington, valens, flowsicK
USA Luminosityfl0m, LeX, hades, anger, abE

Efter att turneringen tagit emot donationer för att höja prispotten fick man ihop över 130 000 kronor, varav ungefär 98 400 går helt till prispotten i Professional Division vars finalister ni ser ovan. Av denna summa kommer vinnarna att knipa hälften, medan resterande pengar delas upp rättvist bland de övriga tre finallagen.

Prisfördelning

1.5 861 dollar (50%)(cirka 49 200 kronor)
2.2 930 dollar (25%)(cirka 24 600 kronor)
3.1 758 dollar (15%)(cirka 14 700 kronor)
4.1 172 dollar (10%)(cirka 9 800 kronor)

Finalerna för CEVO Professional Division Season 6 arrangeras den 13-15 april i MLG Arena, som ligger i Columbus, Ohio i USA.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..