×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike: GO

Ignite — en nytändning av cpl_fire

14
En av tidernas mest framgångsrika custom-made-kartor är tillbaka i CS:GO-tappning när skaparen av Toscan lanserar sitt nya projekt.
För många år sedan lanserade Cyberathlete Professional League, CPL, en karta vid namn de_cpl_fire. Kartan spelades på de högt uppskattade CPL-turneringarna de första åren, men bröt aldrig riktigt igenom i Europa. Nu kan kartan återupplivas, och kanske till och med bryta ut till europeisk mainstream när den lanseras till CS:GO.

Kartan går under det fyndiga namnet Ignite och är skapad i samband med CEVO:s kart-tävling. Dess utseende kan jämföras med både Cache och den tidigare versionen av Season, det vill säga en hel del betong med en släng av en gnutta trä.



En genomgång av de_ignite.


Skaparna av kartan är Frank "SPiNM" Brouwer och Michiel "SpheXion" Vervaart. Duon är densamma som gjorde kartan "Toscan", som var ett försök till att återuppliva Tuscan i ren protest till att Colin "Brute" Volrath tog för lång tid på sig med den officiella versionen. Om Ignite får ett större genombrott än Toscan återstår att se. Mer information om kartan finns på Steam Workshop.

Tipstack till Mystifax via forumet!

Tyckte du om de_cpl_fire under tidigare CS-versioner?

1121 personer har röstat

36 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 36 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..