×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Brasilien

F.d. KaBuM blir Keyd Stars

4
Det enda brasilianska laget på den kommande majorn i ESL One Katowice hade igår lämnat sin dåvarande organisation KaBuM, och har idag bekräftats gå till Keyd Stars.
Under gårdagen stod det klart att femman som representerat KaBuM, den enda brasilianska representationen på den kommande majorn ESL One Katowice, har lämnat organisationen. Rykten spreds snabbt därefter kring vilken organisation de skulle representera på 250 000 USD eventet i mars.

De fem spelarna kunde sent igår kväll offentliggöra att deras nya lag är Keyd Stars, Brasiliens största esport-organisation. Keyd är mest kända för att vara det första brasilianska laget att importera koreansk talang till sitt League of Legends-lag som upplevde extremt mycket framgång under 2014. Detta var dock inte tillräckligt för dem att kvalificera till 2014 års världsfinaler i titeln.

I samband med detta har det även blivit bekräftat att laget kommer bege sig till europa en vecka innan ESL One Katowice drar igång, i hopp om att komma förberedda till det massiva eventet.

Keyd Stars

Brasilien Gabriel "FalleN" Toledo
Brasilien Fernando "fer" Alvarenga
Brasilien Lucas "steel" Lopes
Brasilien Caio "zqk" Fonseca
Brasilien Ricardo "boltz" Prass

10 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 10 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..