×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Clan Chosen till Esport-SM:s slutspel

18
Det var ett extremt övertygande Clan Chosen som dominerade Esport-SM:s öppnande deltävling i titeln, och säkrar nu sin plats på slutspelen i juni.
Efter en extremt ensidig final stod det klart att Frej "kHRYSTAL" Sjöströms nysatsning kommer att bege sig till Esport-SM slutspelen i maj, som tar plats i Dreamhacks Monster Energy-studio i Stockholm.

Att säga att Chosens väg till segern var imponerade skulle underminera exakt hur dominant de presterade. Från och med det andra onlinekvalet till deltävlingen gick Chosen helt obesegrade, och lyckades avsluta finalen idag med endast tre förlorade rundor totalt mot InternetGalan.

Nu återstår endast tre platser till slutspelet i maj, där det kommer bestämmas vilka lag det är som kommer tävla om att bli årets Esport-SM-vinnare på Dreamhack Summer.

Esport-SM Deltävling 1

12:15Sverige Leaf Gamingvs. Sverige InternetGalan0-2
14:30Sverige Clan Chosenvs. Sverige Item eSports2-0
15:30Sverige Clan Chosenvs. Sverige InternetGalan2-0

33 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 33 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..