×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Finland

NiP till ASUS ROG-final mot Titan

3
NiP Gaming besegrar HellRaisers bekvämt för att avancera till ännu en LAN-final, denna gång mot franskbelgiska Titan.
Den andra semifinalen på ASUS ROG Winter 2015 har spelats färdigt, och det är NiP Gaming som avancerar till final efter en övertygande 2-0-vinst över HellRaisers. Mötet spelades bäst av tre kartor, men endast de två första behövdes för att svenskarna skulle ta sig till sin tredje LAN-final i rad.

Dust2 var öppningskartan där NiP som försvarare vann pistolrundan och även den första vapenrundan. HellRaisers fick sin första runda på tavlan ganska kvickt, men detta följdes upp av en rundförlust som krossade lagets ekonomi. Så höll det på under hela halvan, vilket gjorde att NiP i halvtid hade en 10-5-ledning. Mycket jämnare blev det inte heller i andra halvan, där NiP plockade sex rundor på nio försök och tog 1-0-ledningen.

Inferno var karta nummer två, där svenskarna vann stort senast lagen drabbades samman på LAN. Denna gång började dock NiP som anfallare, men gjorde det väl genom att knipa sju rundor, detta trots att ha förlorat pistolrundan. Fyra frags av Mikail "Maikelele" Bill på den följande pistolrundan satte NiP i en stadig position, och trots att slutresultatet löd 16-10 var det aldrig värt att hålla andan.

Lördag den 31 januari: Slutspel

12:00Tyskland PENTAvs. Frankrike Titan0-2 (14-16, 0-16)Cache, Inferno
14:00Sverige NiPvs. Ukraina HellRaisers2-0 (16-8, 16-10)Dust2, Inferno
18:00Tyskland PENTAvs. Ukraina HellRaisersBetta i tipsetBronsmatch
21:45Frankrike Titanvs. Sverige NiPBetta i tipsetFinal
Stream: RoomOnFire

Nu kommer lagen som förlorade sina semifinaler, PENTA och HellRaisers, att mötas i en bronsmatch värd 2000 dollar innan finalen mellan NiP Gaming och Titan spelas. Finalen är schemalagd att börja strax innan 22:00 svensk tid.

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..