×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Finland

Titan till final efter nagelbitare och kross

2
Den första semifinalen på ASUS ROG Winter 2015 har avgjorts, och det är Titan som vinner med 2-0 efter både nagelbitare och överkörning. Nu är det dags för NiP Gaming och HellRaisers att mötas om den andra finalplatsen.
ASUS ROG Winter 2015 har korat sin första finalist, och det är franskbelgiska Titan som står i turneringens slutskede efter en minst sagt intressant vinst över PENTA. Nu väntar ett bäst-av-tre-möte mellan NiP Gaming och HellRaisers som skall avgöra vilka Titan möter i final.

Inför semifinalerna var det PENTA som hade övertygat mest efter att ha vunnit Grupp A över både Virtus.pro och HellRaisers. Titan hade det aningen tuffare när de föll mot hemmalaget 3DMAX i Grupp B, men lyckades ändå knipa andraplatsen i gruppen efter en stark insats mot mousesports och ett revanschmöte mot finnarna.

När Titan och PENTA väl drabbades samman var det Cache som inledde, där PENTA som anfallare fick ihop betydligt godkända sex rundor inför halvtid. De sex rundorna räckte dock inte hela vägen, utan Titan lyckades, med öm och näppe, ta 1-0-ledningen med minsta möjliga marginal för att föra över mötet till Inferno. Där fick fransmännen börja som CT, och gjorde det med bravur. En rejäl mur riggades upp på båda bombplatserna, och PENTA lyckades aldrig tränga igenom den. Med 15-0 i bakfickan gick Titan över till den anfallande sidan, där man vann pistolrundan och således matchen.

Lördag den 31 januari: Slutspel

12:00Tyskland PENTAvs. Frankrike Titan0-2 (14-16, 0-16)Cache, Inferno
14:00Sverige NiPvs. Ukraina HellRaisersBetta i tipsetSemi #2
18:00Tyskland PENTAvs. Förlorare Semi #2Bronsmatch
21:45Frankrike Titanvs. Vinnare Semi #2Final
Stream: RoomOnFire

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..