×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Frankrike

Titan lämnar gaminghuset

1
Efter närmare ett år i deras gaminghus i Bryssel har det franska topplaget beslutat sig för att flytta ut.
Laget flyttade in till lokalen i Bryssel i hopp om att skapa en stark träningsmiljö som skulle få dem att prestera på en högre, och jämnare nivå på framtida event. I slutändan gick det hela inte riktigt som planerat för Titan, då de förlorade sin dåvarande stjärnspelare Richard "shox" Papillon just på grund av att han inte trivdes i den intensiva miljön ett träningshus erbjuder, en åsikt som nuvarande Epsilon-spelaren Adil "ScreaM" Benrlitom höll med om under den tiden han spelade i TItan.




Så det kanske inte var så konstigt då Titans manager Jérôme "NiaK" Sudries offentliggjorde imorse att laget nu kommer flytta ut ur huset idag. Laget kommer därmed att utnyttja den lite mer prövade metoden i CS och helt enkelt öva hemifrån och sedan samlas för ett bootcamp innan stora LAN-event börjar.

Under Titans tid i huset lyckades de vinna Dreamhack Stockholm, plocka hem en andraplats på Gfinity G3 och slutligen två bronsmedaljer på diverse Starladder-finaler.

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..