×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

NiP, LDLC, Fnatic & HellRaisers i First Person Lover Challenge

10
Den 10-11 februari kommer fyra lag att spela om 50 000 SEK i First Person Lover Challenge by Björn Borg, en turnering som är helt organiserad av Fragbite.
Om två veckor, den 10 och 11 februari, kommer fyra lag att göra upp om 50 000 SEK då tvådagars-turneringen First Person Lover Challenge by Björn Borg går av stapeln. De två svenska lagen Fnatic och NiP kommer båda att delta i turneringen där laget som placerar sig etta tar hem 40 000 SEK. Förutom de två svensklagen hittar vi även MLG Aspen-mästarna LDLC och det ukrainska laget HellRaisers.



Blir det NiP mot LDLC i finalen?


Turneringsformatet är double elimination bracket där första omgången är en bäst av ett. De resterande matcherna är bäst av tre vilket innebär att det totalt kommer att spelas sex matcher under de två turneringsdagarna. Under den första dagen kommer fyra matcher att spelas då den första omgången samt de första Winner- och Loser Bracket-matchern att genomföras.

I samband med den här turneringen så vill även Björn Borg presentera sitt nya spel kallat FIrst Person Lover som går ut på att du, med hjälp av Björn Borg-utrustade karaktärer, bekämpar ondskan som råder i spelets värld. Det är med hjälp av vapen som "The Kiss Gun", "Bubble Blaster" och "Teddy Grenade" som du sprider kärlek i spelets värld.



Trailern för spelet First Person Lover.


Förutom de fyra storlagen kan vi även gladeligen presentera att den kära kommentatorsduon Anders Blume och Auguste "Semmler" Massonat kommer att vara framför kameran för att vägleda dig genom denna turneringen. Även produktionsteamet bakom Fragbite Masters är med vilket innebär att du kan räkna med instant replays, skypeintervjuer och en förstaklassig åskådarupplevelse.

FPL Challenge by Björn Borg

First Person Lover Challenge by Björn Borg är en CS:GO-turnering där fyra av de bästa lagen kommer att göra upp om 50 000 Svenska kronor. Allt pågår under två dagar och det vinnande laget tar hem hela 40 000 SEK.

Deltagarlistan

Sverige Fnatic — flusha, jw, pronax, olofm, KRiMZ

Ukraina HellRaisers — ANGE1, Dosia, kucher, flamie, AdreN

Frankrike LDLC — Happy, shox, kioShiMa, NBK, SmithZz

Sverige NiP — f0rest, GeT_RiGhT, friberg, Xizt, Maikelele


Schema

Tisdag den 10 februari

18:00 Frankrike LDLCvs. Ukraina HellRaisersBO1Round 1
19:00 Sverige NiPvs. Sverige FnaticBO1Round 1
20:00 Europa TBDvs. Sverige TBDBO3Loser Bracket Finals
22:30 Europa TBDvs. Sverige TBDBO3Winner Bracket Finals

Onsdag den 11 februari

18:00 Europa TBDvs. Europa TBDBO3Consolidation Finals
21:00 Europa TBD vs. Europa TBDBO3Final!

Stream-team

Danmark Anders Blume
USA Auguste "Semmler" Massonat

Prisfördelning

1. 40 000 SEK (~4 900 dollar)

2. 10 000 SEK (~1 200 dollar)

Totalt: 50 000 SEK (~6 100 dollar)
Som tidigare nämnt så vill Björn Borg utstråla 100% kärlek och visa oss det nya spelet First person Lover. Mer information om gratisspelet hittar du på FirstPersonLover.com och allt kommer självklart att sändas på Twitch-kanalen Fragbitelive.

20 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 20 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..