×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Hiko utbytt mot Warden — f.d IBP till Clutch Con

2
Warden & Desi kommer att ersätta Hiko & DazeD i Clutch Con när det idag klargjordes att f.d. iBUYPOWER kommer att delta.
Efter avhoppet från MLG X-Games Aspen så var det ett frågetecken kring f.d. iBUYPOWERs deltagande i Clutch Con. Turneringen som spelas om exakt en vecka har bland annat lag som Fnatic, Cloud9 och CLG i deltagarlistan och nu har Shahrad "IndependenT" Shahseta, turneringsorganisatör för Cluth Con, berättat att laget kommer att delta.

Laget som kommer att spela under namnet Hugh Jass Construction kommer även att ha två reserver i form av den rutinerade Matt "Warden" Dickens och Derek "desi" Branchen. De två kommer att ersätta Spencer "Hiko" Martin och Sam "DaZeD" Marine för turneringen som spelas mellan den 30:e januari och 1:a februari. De 16 lagen på plats kommer att göra upp om 15 000 dollar, ~125 000 SEK.


Tweeten som bekräftar lagets deltagande.

f.d. iBUYPOWER på Clutch Con

Kanada Keven "AZK" Lariviere
USA Tyler "Skadoodle" Latham
USA Braxton "swag" Pierce
USA Matt "Warden" Dickens
USA Derek "desi" Branchen
För att hitta mer information om turneringen så håll utkik på Fragbite under veckan eller besök den officiella sidan.

10 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 10 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..