×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

MLG

dignitas vidare — NiP mot fnatic i semifinal

3
Gruppspelet är avgjort, och det är Team Dignitas som krossar Cloud 9 för att ta den sista platsen till slutspelet. Detta innebär att NiP Gaming och fnatic kommer att slåss om en finalplats i slutspelet.
Den fjärde och sista gruppspelsmatchen är färdigspelad. Matchen som på förhand var svår att förutspå visade sig bli en promenad i parken för danska dignitas som krossade Cloud9 på de_dust2, 16-2.

Dignitas, som innan Finn "karrigan" Andersen gick med i laget, ofta haft problem att baka ihop bra T-sidor fick börja just som T i matchen mot amerikanska Cloud9. En vunnen pistolrunda och imponerande spel av Andersen genom hela halvleken gav dignitas en snabb 8-0-ledning innan C9 kunde ta sig in i matchen. Det var alltså i runda nio som amerikanarna fick sin första tröstpoäng efter att Kory "semphis" Friesen stängt ner lången med tre frags.

Friesen & co tog även runda tio men mer än så blev det aldrig under den första halvleken. Andersen fortsatta storspel i kombination med en formstark Nicolai "device" Reedtz gjorde att det helt enkelt blev för svårt för Cloud9 att stoppa den danska vågen. Lyckligare blev aldrig C9 i den andra halvleken då dignitas tog alla rundor de behövde direkt, 16-2.

Med denna matchen klar står det nu klart att det blir helsvensk semifinal medan vinnarna dignitas får ta sig an LDLC.

Grupp A

Grupp B

1. Sverige NiP6p1. Frankrike LDLC6p
2. Danmark dignitas6p2. Sverige fnatic6p
3. Brasilien KaBuM3p3. USA Liquid3p
4. USA Cloud 93p4. USA CLG3p

Dagens matcher:

19:00 Sverige fnaticvs. USA CLG16-7 (12-3)Grupp B
20:00 USA Liquidvs. Frankrike LDLC6-16 (3-12)Grupp B
21:00 Sverige NiPvs. Brasilien KaBuM.TD16-3 (14-1)Grupp A
22:00 Danmark Dignitasvs. USA Cloud916-2 (13-2)Grupp A
23:30 Sverige NiPvs. Sverige fnaticBetta i tipsetSemifinal #1
02:30 Frankrike LDLCvs. Danmark dignitasBetta i tipsetSemifinal #2

Som nämndes ovan är det alltså det helsvenska mötet mellan NiP och fnatic som är först ut. Den matchen är schemalagd till 23:30 och kommer att följas av mötet mellan dignitas och LDLC.

11 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 11 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..