×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

MLG

LDLC besegrar Liquid — klara för semifinal

1
LDLC blir första lag att göra fnatic sällskap in i slutspelet, detta som gruppetta efter vinst mot Liquid.
Efter en knackig första match av LDLC har fransmännen fått sin revanch, en övertygande seger mot Liquid på de_dust2 gör att laget går vidare in i semifinalerna som gruppvinnare med fnatic som sällskap.

Som anfallande lag lyckades Nathan "NBK" Schmitt och hans LDLC komfortabelt vinna pistolrundan och de två antiekos som följde. Under den första vapenrundan hade LDLC stora problem att ta sig igenom det amerikanska försvaret och Liquid kunde således ta sin första runda för dagen. Edouard "SmithZz" Dubourdeaux spelade väldigt bra och var en stor faktor i LDLC:s rundvinst direkt efter, såväl som många rundor därefter.

Det dröjde ända till den tionde rundan innan Liquid åter kunde hurra, detta efter att Nick "nitr0" Cannella stängt ner A-bombplatsen med tre frags trots lågt hp, 8-2. Liquid tog även runda elva och såg ut att vara på väg tillbaka in i matchen men efter fortsatt fint spel av Dubourdeaux & co kunde LDLC gå in i den andra halvleken med en 12-3-ledning.

När LDLC knep även den andra pistolrundan såg det att vara över för Eric "adreN" Hoag och hans Liquid men efter att direkt svarat med en ekovinst i runda två lös fortfarande en svag glimma hopp för det amerikanska laget. Den tvingade dubbelekon för LDLC innebar att Liquid kunde gå upp till 6 rundor men så fort LDLC fick tunga vapen i hand sa det stopp. 16-6 blev summan av en match som avrundar grupp B och tar LDLC till semifinal som gruppvinnare.

Dagens matcher:

19:00 Sverige fnaticvs. USA CLG16-7 (12-3)Grupp B
20:00 USA Liquidvs. Frankrike LDLC6-16 (3-12)Grupp B
21:00 Sverige NiPvs. Brasilien KaBuM.TDBetta i tipsetGrupp A
22:00 Danmark Dignitasvs. USA Cloud9Betta i tipsetGrupp A
23:30 Semifinal #1
02:30 Semifinal #2

Den första matchen från grupp A drar igång om bara några minuter. Det är svenska NiP som ställs mot brasilianska KaBuM, som igår imponerade stort mot Cloud9. Vinnaren i den matchen blir tredje lag till semifinal medan förlorarna åker ut.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..