×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

MLG

fnatic första laget till slutspel — CLG ute

3
Öppningsmatchen för dag 2 är färdigspelad. Svenska fnatic övertygar i måstematchen och besegrar CLG.
Efter gårdagens många överraskande resultat blev det klart att gruppernas samtliga matcher i den sista omgången innebar vinna eller försvinna för alla lag. Svenska fnatic hade CLG kvar att möta, ett CLG som imponerade starkt igår i och med sin vinst mot LDLC. Det blev dock inga större problem för fnatic som tryggt tog hem matchen på de_mirage, 16-7.

Fnatic blev laget som först ut fick starta försvarande lag och efter fin rotation av Jesper "jw" Wecksell på pistolrundan blev fnatic laget som först knep en poäng. CLG försökte sig på ett panikköp under den tredje rundan vilket enkelt togs om hand av svenskarna, men värre blev det rundan efter. En näst intill heleko mot den mindre bombplatsen gav CLG sin första runda för matchen efter ett snyggt 1on2 av Stephen "reltuC" Cutler.

CLG fortsatte på sitt vinnande koncept och valde att avsluta mot B även nästa runda, något som gav fin utdelning och således reducerade fnatics ledning, 3-2. Med viss naivitet fortsatte CLG att attackera B-bombplatsen, men fnatic visade lärdom av sina misstag och vann den. CLG visade aldrig någon större kreativitet under resten av halvleken och tog bara en runda till, även den på B, 12-3.

CLG inledde sin CT-sida med vunnen pistolrunda och även efterföljande vapenrunda men när fnatic vann ekonomirundan efteråt försvann det lilla momentum CLG hade byggt upp. Slutresultatet skrivs till 16-7, Robin "flusha" Rönnquist och Olof "olofmeister" Kajbjer stod för underhållningen.

Dagens matcher:

19:00 Sverige fnaticvs. USA CLG16-7 (12-3)Grupp B
20:00 USA Liquidvs. Frankrike LDLCBetta i tipsetGrupp B
21:00 Sverige NiPvs. Brasilien KaBuM.TDBetta i tipsetGrupp A
22:00 Danmark Dignitasvs. USA Cloud9Betta i tipsetGrupp A
23:30 Semifinal #1
02:30 Semifinal #2

Härnäst väntar den andra matchen ur grupp B, Liquid mot LDLC, om vilket som gör fnatic sällskap in i slutspelet. Matchen i fråga drar igång alldeles strax.

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..