×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL

Nästa major blir IEM Katowice 2015

6
Årets första major-turnering inom CS:GO har sitt datum, det blir den 12:e - 15:e Mars i Katowice, Polen.
Den nionde säsongen av Intel Extreme Masters kommer avrundas på IEM Katowice i Polen under Mars månad. Nu står det klart att en CS:GO-turnering, likt förra året, kommer anordnas under eventet i Spodek Arena.

Likt de andra major-turneringarna som arrangerades av DreamHack och ESL med hjälp av Valve under förra året kommer det delas ut totalt $250,000 (2 206 500 SEK) i prispengar, och de åtta lag som tog sig vidare till slutspelet på den senaste major-turneringen, DreamHack Winter 2014, är alltså redan kvalificerade pga. deras bedrift. De resterande åtta platserna kommer tillägnas lag igenom av online- och offlinekval, men till skillnad från förra årets major-turneringar kommer den sista fasen av turneringskvalen arrangeras offline i Katowice redan den 14:e och 15:e Februari.



Fjolårets vinnare av IEM Katowice, Virtus.pro.


Onlinekval startar på måndag

Online-kvalen startar redan på måndag med det Europeiska kvalet först ut, följt av två kval dedikerade Östeuropeiska länder. Det andra Europeiska kvalet kommer sedan ta plats den 3:e Februari. De åtta bästa lagen kvalificerar sig till det offline-kval som arrangeras den 14:e och 15:e Februari på Angelo Hotel Katowice i Polen, medans åtta andra platser på offlinekvalet kommer tilldelas lag igenom inbjudningar utskickade av ESL och Valve. De 16 lag som närvarar kommer sedan delas upp i två grupper, med åtta lag vardera, och igenom ett double elimination-format kommer de åtta bästa lagen sedan kvalificera sig till huvudturneringen på IEM Katowice 2015.

De åtta lag som kvalificerade sig till IEM Katowice 2015 via DreamHack Winter 2014, så kallade "legends", är listade nedan.

Legends på IEM Katowice 2015

Sverige Ninjas in Pyjamas
Sverige Fnatic
Ukraina HellRaisers
Ukraina Na'Vi
Tyskland Penta Sports
Danmark Team Dignitas
Frankrike Team LDLC
Polen Virtus.pro



Bildkälla: Dailydot

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..