×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

cajunb: "Jag tror detta blir vårt år"

3
Danska René "cajunb" Borg har stora förhoppningar inför 2015 när det kommer till hans Team Dignitas.
År 2014 blev en besvikelse för Team Dignitas, som misslyckades med att plocka någon internationell titel. Trots återkommande topplaceringar klassas det snart passerade året som en underprestation för den danska ettan.

Nu har återkomsten René "cajunb" Borg, som ju rekryterades av Team Dignitas i slutet av oktober, genomfört en intervju med sin organisation, där han är optimistisk för 2015.

— Utan att jinxa det för mycket tror jag att detta kan bli vårt år; vi har rätt grunder och stöd som vi behöver för att nå våra mål nästa år. Vi vet vad vi måste fokusera på för nästa år, så ja, det kommer att bli vårt år, lyder Borgs svar på frågan om vad han tror för Team Dignitas 2015.

Året fick ju faktiskt att bra avslut efter att laget bytt ut Henrik "FeTiSh" Christensen mot Finn "karrigan" Andersen. De lyckades ju nämligen vinna det första europeiska kvalet för MLG X Games, som arrangeras i Aspen, Colorado i USA i slutet av januari. Med andra ord får de möjligheten att bevisa sig mot världseliten redan i kommande års första stora turnering.

För att läsa den korta intervjun med cajunb beger ni er till Team Dignitas hemsida.

15 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 15 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..