×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Kanada

Hades sjuka 1vs5 i MLG-kvalet — på stream

11
Kanadensaren Warren "Hades" Rettich stod för en av årets fagraste 1vs5-vinster — på stream — under gårdagens MLG X Games Aspen-kval mot Adaptation.
I kvartsfinalen i gårdagens nordamerikanska kval till MLG X Games Aspen spelade Mythic mot Adaptation. Mötet drogs till en tredje avgörande karta, Inferno, där kartans den första pistolrunda satte en standard som enbart tydde på ren och skär underhållning för resterande matchrundor.

Pistolrundan började med att Adaptation-spelaren Arya "arya" Hekmat plockade fyra snabba headshots, tre med USP-S och en med en upplockad Glock 18. Detta lämnade kanadensiske Warren "Hades" Rettich från Mythic ensam kvar mot fem motspelare. Rettich streamade hela kvalet, och lämnade sagda pistolrunda med samtliga tittares hakor nere i skrivbordet. Var extra uppmärksamma på kanadensarens tredje frag.



Mythic vann Inferno med 16-8 och således matchen med 2-1. De föll sedan i kvalets semifinal mot Torqued med 2-1 i kartor.

27 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 27 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..