×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Hiko om Cloud 9: "Ingen var någonsin på samma sida"

1
Spencer "Hiko" Martin uttalar sig om varför han lämnade Cloud 9 och hur det gick tillväga.
I början av veckan kom årsavslutningens största nordamerikanska nyhet, när Spencer "Hiko" Martin valde att lämna Cloud 9. Någon detaljerad anledning bakom avhoppet gavs inte, men det stor kvickt klart att Martins karriär inte var över, men att han fortfarande var under kontrakt med Cloud 9.

Nu har Hiko, via sin stream, berättat lite om detaljerna kring avhoppet. Inledningsvis tydliggör han att beslutet inte någonstans kom som en blixt från en klar himmel, utan att han vädrat sina planer sedan en längre tid tillbaka.

— Jag vilseförde dem inte med detta, de visste att det var på väg att komma. De visste att jag ville göra en förändring, men tyvärr hände det inte. Så jag fick vara den som fick göra förändring. Än en gång, jag vilseledde dem inte, det kom inte ur det blå, jag gjorde ingenting konstigt, understryker Hiko på sin stream.

Vidare berättar huvudpersonen om anledningen bakom varför han ville ha förändringar, och vad problemen egentligen var. In-game-kemi tycktes vara det som saknades, då han ansåg att spelarna aldrig hade samma åsikt sett till spelstil, och att folks roller vad på tok för oklara för att laget skulle kunna bli ett konsekvent topplag.

— Vi kunde prestera på enskilda turneringar, men det var aldrig möjligt för oss att vara ett konsekvent topplag. Då vårt lag var så pass random vid tillfällen var det väldigt svårt för oss att faktiskt vara konsekventa, för andra lag gjorde förändringar i sin spelstil medan vi behöll våra grejer, förklarar Hiko och fortsätter.
[...]
— Till och med shroud sa att det huvudsakliga problemet med Cloud 9 tidigare, och förmodligen fortfarande, har alltid varit samarbetet. Det har alltid varit samarbete. Alla är på olika sidor. Alla har saker de själva är bra på, men ingen var någonsin på samma sida.

Hela uttalandet finner ni i ett strax under fyra minuter långt utdrag från Hikos stream, som finns inbakat nedan i nyheten.

8 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 8 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..