×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Tyskland

Alternate med nytt CS:GO-lag

1
Den tyska organisationen med 11-års esporthistoria avslöjade idag deras nya CS:GO-satsning efter att organisationen gått skilda vägar med det forna laget som inkluderade bland annat Fatih "gob b" Dayik och Tizian "tiziaN" Feldbusch.
Efter fusk-bannen på Simon "smn" Beck i förra månaden valde Alternate att sparka Beck från det dåvarande CS:GO-laget, och idag står det klart att de resterande fyra inte får fortsatt förtroende.

Alternate satsar istället på den forna mTw-trion Patrick "KRAEUTERHUMPEN" Jakobi, Niclas "enkay J" Krumhorn och Florian "syrsoN" Rische som senast deltog i det andra europeiska kvalet till DreamHack Winter 2014. I kvalet förlorade man dock mot de tyska rivalerna PlanetKey Dynamics som därmed säkrade sin plats till turneringen.

Strax innan DreamHack-kvalet deltog den f.d. mTw-trion också i Hitbox Arena Championship 3 där mTw åkte ur i kvartsfinalerna mot Dignitas med 2-0 i kartor, dock efter att laget tagit sig ur sin grupp som tvåa före lag som Na'Vi och svenska Ninjas in Pyjamas. Utöver de tre f.d. mTw-spelarna består laget av belgaren Robin "r0b" Barth och österrikaren Jürgen "skAi" Rabl som båda inte har någon professionell matchhistorik sedan 2013.

I nyheten som går att finna på Alternates egna hemsida förklarar Patrick "KRAEUTERHUMPEN" Jakobi att han är extremt nöjd över att Alternate valt att ge sitt förtroende till de fem spelarna men han vädjar samtidigt om tålamod då de själva inser att det är ett hyfsat oerfaret lag.

ALTERNATE

Tyskland Patrick "KRAEUTERHUMPEN" Jakobi
Tyskland Niclas "enkay J" Krumhorn
Tyskland Florian "syrsoN" Rische
Belgien Robin "r0b" "Barth
Österrike Jürgen "skAi" "Rabl
Den nya Alternate-femman kommer att tävla så tidigt som imorgon då laget tar sig an bland annat PlanetKey Dynamics, Mousesports, Virtus Pro och PENTA i Acer A-Split Invitational.


Bildkälla: myMTW.de & Team Alternate

10 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 10 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..