×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

anger får lämna Denial — FugLy tillbaka efter ett dygn

1
Silly season fortsätter i Nordamerika, nu senast genom att Denial låtit Todd "anger" Williams gå i förmån till Jacob "FugLy" Medina, som återförenas med sina forna lagkamrater.
Oförutsägbara spelarbyten fortsätter att trilla in från Nordamerika, och återigen är det Denial som står i fokus. I början av veckan rekryterade de nämligen Eric "adreN" Hoag efter att de tappat Shahzeb "ShahZaM" Khan till Cloud 9. Detta följdes även upp med att Nick "nitr0" Cannella plockades in och tog Jacob "FugLy" Medinas plats.

Nu är Medinas tillbaka i laguppställningen, knappt ett dygn efter sitt avsked, när man sparkar den före detta iBUYPOWER- och compLexity-spelaren Todd "anger" Williams, som inför ovanstående byten var en av de färskare rekryterna i laget. Det plötsliga bytet kom bara timmen efter att Denial föll mot LunatiK i MLG X Games-kvalet, och en stor anledning att Williams får lämna är, enligt honom själv, att han inte heller presterade alltför väl på ESEA-finalerna förrförra veckan.

Denial

Kanada Damien "daps" Steele
Kanada Keith "NAF-FLY" Markovic
USA Eric "adreN" Hoag
USA Nick "nitr0" Cannella
USA Jacob "FugLy" Medina
Ovanstående femma kommer med största sannolikhet att debutera i veckan när de har möjligheten för ett andra försök att kvala in till MLG X Games Aspen, detta via det andra onlinekvalet som arrangeras i Nordamerika, den 21 december.

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..