×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Hiko hoppar in i iBUYPOWER

6
Den före detta Cloud 9-spelaren hittar ett temporärt, kanske permanent, hem hos rivalerna i iBUYPOWER.
Under natten till måndag kom chockbeskedet om att Spencer "Hiko" Martin lämnat Cloud 9. Nyheten innebar dock inte slutet på Martins karriär, utan den nordamerikanska stjärnan underströk själv att han kommer att gå in i 2015 med nya tag och ett nytt lag. Nu står det klart att han spelar med iBUYPOWER i MLG X Games Aspen-kvalen, som försiggår i veckan.

Inhoppet är inget definitivt framtidsbesked, utan tycks mer vara en sorts prövning inför 2015. Spelaren som får kliva åt sidan för Hiko är nykomlingen Nick "nitr0" Cannella, som istället prövar sin lycka hos det relativt nybildade laget Torqued med bland andra Joshua "steel" Nissan.

iBUYPOWER

Kanada Keven "AZK" Lariviere
USA Braxton "swag" Pierce
USA Tyler "Skadoodle" Latham
USA Sam "DaZeD" Marine
USA Spencer "Hiko" Martin (Inhoppare)

Torqued

Kanada Joshua "steel" Nissan
Kanada Neil "montE" Montgomery
USA Trey "tck" Martin
USA Mohamad "mOE" Assad
USA Nick "nitr0" Cannella
Hiko kommer att spela med iBUYPOWER redan inatt, när de möter eLevate i MLG X Games Aspen-kvalet klockan 01:30. Vill man spana in den matchen gör man det på MajorLeagueGaming.com.

12 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 12 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..