×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Fragbite

Rösta på årets svenska CS:GO-spelare

17
Det har blivit dags att dra igång Fragbite Awards 2014 — och först ut är Årets Svenska CS:GO-spelare.
Med knappt två veckor kvar till nyårsafton kan vi konstatera att högkvalitativt Counter-Strike: Global Offensive är färdigspelat i LAN-sammanhang år 2014, med några få onlinefaser kvar för underhållning. Detta innebär att Fragbite nu kan presentera de fem nominerade spelarna för Årets Svenska CS:GO-spelare i vad vi tycker om att kalla Fragbite Awards.

För att få fram de nominerade spelarna har vi tittat på individer som under året representerat ett eller flera lag på en nivå av världsklass under majoriteten av 2014. Utifrån denna samling har vi valt spelarna som utmärkt sig extra i sina lag och som dessutom har uppnått, eller överskridit, folkets förväntan.

Och de nominerade är...



Adam "friberg" Friberg (NiP) har fyllt sin roll som entryfragger extremt väl under året som snart passerat. Han har även klivit fram och tagit på sig titeln som en av årets bästa 1onX-spelare när han vunnit oräkneligt många näst intill omöjliga situationer åt NiP, ofta i viktiga rundor under matcher i de största turneringarna.



Markus "pronax" Wallsten (fnatic) har med fnatic lyckats framkalla en spelstil som baseras på strukturerad ostruktur, och har under året stått för näst intill felfria situationsbaserade mid-round-calls som gett hans lag vinster på bland annat FACEIT, ESWC, Fragbite Masters S3 och ESEA samt en finalplats på ESL Cologne.



Freddy "krimz" Johansson (LGB, fnatic) har under året konstaterats vara en av världens bästa spelare tack vare timing och positionering i kombination med galant supportspel. Få pressade situationer har stört det lugn krimz besitter, och han är en stor anledning till varför både LGB och fnatic haft ett starkt försvarsspel under året.


Patrik "f0rest" Lindberg (NiP) har i många fall stått i skuggan under året som gått, men när han verkligen behövts har han visat framfötterna med extrema besked. Den Lindberg vi fått se under många av NiP:s viktigaste matcher under året har varit som en tidsresa tillbaka till Counter-Strike 1.6, där Lindberg är en av dem, om inte den, största genom tiderna.



Robin "flusha" Rönnquist (fnatic) har varit en pelare för fnatic under hela året. Han har rackat upp betydelsefulla mängder frags under de största turneringarna, och har spelat en tung roll för fnatic i samtliga major-turneringar under året. Även om laget bara kom förbi kvartsfinal i en av dem kan man starkt kalla honom för en viktig och avgörande pjäs.

Rösta på din favorit nedan!

Vinnaren presenteras efter alla kategorier avgjorts.

OBS! Framsidebilden är ett montage! Den är inte menad att förlöjliga någon spelare, utan visa att denna tävling skall tas med en klackspark!

Vem är Årets svenska CS:GO-spelare 2014?

153 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 153 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..