×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Det första MLG Aspen-kvalet i startgroparna

1
Det har blivit dags för det första av två onlinekvalet till MLG X Games Aspen, där 16 europeiska lag kämpar om en plats till Colorado-evenemanget.
Imorgon, onsdag, drar det första europeiska kvalet för MLG X Games Aspen igång. Åtta lag har kvalat in via ett öppet bracket, och kommer nu att ställas mot de åtta lag som bjöds in av arrangörerna själva. I trädet ser vi en del intressanta matcher, bland annat Virtus.pro mot franska Platinium, som på ESWC stod för en skräll när de besegrade NiP Gaming. Även ett östeuropeiskt glödmöte i form av Na`Vi mot dAT Team kommer att presenteras.

Kvalet kommer att spelas över tre dagar, där åttondelsfinalerna spelas under onsdag, kvartsfinalerna under torsdag och båda semifinalerna samt finalen på fredag. Vinnaren av kvalet blir direkt klara för MLG-evenemanget.

Åttondelsfinaler: Onsdag

19:30Danmark dignitasvs. Danmark ubern00bz
19:30Frankrike Titanvs. Storbritannien Infused
19:30Polen Virtus.provs. Frankrike Platinium
19:30Danmark CPH Wolvesvs. Europa Vination Tt
19:30Frankrike Epsilonvs. Turkiet Space Soldiers
19:30Frankrike LDLCvs. Europa Arena League
19:30Polen ESC Gamingvs. Norge PCWteamBACKbrb
19:30Ukraina Na`Vivs. Ukraina dAT Team

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..