×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Frankrike i final — Sverige möter Polen i eftermiddag

1
Övertidsdrama avgör winner bracket-finalen i European Championship, och det är Frankrike som är klara för final efter 2-0 mot Polen. I eftermiddag spelar Sverige om den andra finalplatsen.
Gårdagens European Championship-schema avslutades med en nagelbitare i form av Frankrike mot Polen, båda lagen som vunnit sina respektive winner bracket-semifinaler och därmed drabbades samman i kampen om finalplats.

Matchen började på Overpass, och fransmännen fick börja som den tydligt starkare CT-sidan. Detta gjordes väl då 11-4 var halvtidsresultatet i matchen. Därefter hade inte det LDLC- och Titan-inspirerade landslaget några större problem med att stänga matchen. Annat var det på Cobblestone, där Polen som CT plockade nio rundor mot sex. Frankrike stod för identiska siffror i den andra halvan, vilket tvingade mötet till en övertid, som vanns av fransmännen med 4-2.
Winner bracket-final

Polen Polen vs. Frankrike Frankrike0-2

Polen: TaZ, Neo, byali, MINISE, innocent
Frankrike: apEX, Happy, kennyS, kioShiMa, shox

Overpass: 8-16 (4-11)
Cobblestone: 17-19 (9-6)



  • Klicka här för att se slutspelsträdet
  • Resultatet innebär att Frankrike är klara för final, medan Polen måste spela consolidation-final för att kämpa om en finalplats. Där är motståndet inga mindre än Sverige, som igår eliminerade Finland i loser bracket som revansch efter att ha fallit med 1-2 mot Frankrike. Matchen är schemalagd att börja 14:00.
    Consolidation-final

    Polen Polen vs. Sverige SverigeBetta i tipset

    Polen: TaZ, Neo, byali, MINISE, innocent
    Sverige: pronax, schneider, twist, pyth, pauf

    Tid: 14:00
    Stream: E-Frag TV (Hitbox)
    Format: Bäst av tre kartor
    Vinnaren möter: Frankrike Frankrike



  • Klicka här för att se slutspelsträdet
  • 8 kommentarer — skriv kommentar

    Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
    Visa 8 kommentarer

    Skriv en kommentar

    Laddar..