×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Sverige skickar hem Finland i ESEC

2
Loser bracket-matchen i European Championship resuliterar i blågul vinst, och Finlands resa i turneringen slutar här. Nu är det dags för winner bracket-finalen mellan Polen och Frankrike att spelas.
Finlands resa i European Championship 2014 har nått sitt slut, och det visar sig att våra grannar i öst slutar på en respektabel fjärdeplats efter att ha förlorat mot Sverige med 2-0 i loser-matchen på plats i Belgrad, Serbien. I mötets första karta, Cache, visade Sverige framfötter direkt genom att knipa tio rundor som anfallare för att sedan ta 6-0 som CT och vinna matchen tämligen ohotat.

När Mirage sedan kom fortsatte Sverige att visa styrka som terrorister, men inte i fullt samma manér som på den tidigare kartan. Åtta rundor mot sju i halvtid var dock mer än tillräckligt när Sverige som CT vann åtta av nio rundor, vilket gav dem en plats i consolidation-finalen.
Loser bracket-final

Finland Finland vs. Sverige Sverige0-2

Finland: natu, STOVVE, suNny, KHRN, REFLEX
Sverige: pronax, schneider, twist, pyth, pauf

Cache: 5-16 (5-10)
Mirage: 8-16 (7-8)



  • Klicka här för att se slutspelsträdet
  • Härnäst är det dags för winner bracket-finalen, där Frankrike och Polen möts om turneringens första finalplats. Förloraren i mötet kommer att få en andra chans i en match mot Sverige, där vinnaren alltså tar den andra finalplatsen.
    Winner bracket-final

    Polen Polen vs. Frankrike FrankrikeBetta i tipset

    Polen: TaZ, Neo, byali, MINISE, innocent
    Frankrike: apEX, Happy, kennyS, kioShiMa, shox

    Tid: 21:30
    Stream: E-Frag TV (Hitbox)
    Format: Bäst av tre kartor



  • Klicka här för att se slutspelsträdet
  • 8 kommentarer — skriv kommentar

    Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
    Visa 8 kommentarer

    Skriv en kommentar

    Laddar..