×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Sverige faller mot Frankrike — möter Finland i måste-match

3
Frankrike tar sig till winner bracket-final efter 2-1 över Sverige, som nu möter Finland i kamp om överlevnad i loser bracket på ESEC 2014.
Det blev en jämn historia, men till sist blev det Frankrike som gick segrande ur mötet med Sverige i winner bracket-semifinalen på European Championship-finalerna i Serbien. Resultatet skrevs 2-1 till fransmännen, som nu är klara för winner bracket-final mot Polen.

Mötet började på Inferno, en karta många av de franska spelarnas respektive lag är välkänt duktiga på — och det syntes. Som CT stängde de ner bombplatserna effektivt, och låg i en 12-3-ledning i halvtid. Svenskarna tappade dock inte hoppet, men de åtta CT-rundor de knep var inte tillräckligt för att vända kartan.

Dust2 följde, och det såg ut att gå 2-0 till fransmännen när de återigen visade dominans som försvarare och tog hela 11-4 i halvtid. Sverige vägrade dock bli besegrade i detta skede, utan lyckades dra det stora lasset tillbaka in i matchen och vinna med 16-14 för att tvinga fram en tredje avgörande karta.

Nuke stod som avgörare, där Sverige för första gången i mötet fick börja som försvarare. Det gick dock inget vidare, sett till hur CT-dominant kartan varit under en längre tid, då de "bara" lyckades stänga bombplatserna åtta rundor under den första halvan. Den till synes svaga CT-sidan var aldrig tillräckligt för att ta hem matchen, som skrevs 2-1 med 16-10 i den sista kartan.
Frankrike Frankrike vs. Sverige Sverige — 2-1

Frankrike: apEX, Happy, kennyS, kioShiMa, shox
Sverige: pronax, schneider, twist, pyth, pauf

Inferno: 16-11 (12-3)
Dust2: 14-16 (11-4)
Nuke: 16-10 (7-8)



  • Klicka här för att se slutspelsträdet
  • Resultatet innebär alltså att Frankrike och Polen möts i winner bracket-final, men resan är inte slut för varken Sverige eller Finland. Det är nämligen inte bara i Innebandy-VM som lagen möts, utan även nu i loser bracket i kampen om överlevnad i turneringen. Sagda match är redan igång, och går att avnjuta på E-Frag TV.
    Loser bracket-final

    Finland Finland vs. Sverige SverigeStream

    Finland: natu, STOVVE, suNny, KHRN, REFLEX
    Sverige: pronax, schneider, twist, pyth, pauf

    Tid: 19:15
    Stream: E-Frag TV (Hitbox)
    Format: Bäst av tre kartor



  • Klicka här för att se slutspelsträdet
  • Winner bracket-final

    Polen Polen vs. Frankrike FrankrikeBetta i tipset

    Polen: TaZ, Neo, byali, MINISE, innocent
    Frankrike: apEX, Happy, kennyS, kioShiMa, shox

    Tid: 21:30
    Stream: E-Frag TV (Hitbox)
    Format: Bäst av tre kartor



  • Klicka här för att se slutspelsträdet
  • 13 kommentarer — skriv kommentar

    Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
    Visa 13 kommentarer

    Skriv en kommentar

    Laddar..