×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

MLG

Här är de inbjudna lagen till MLG Aspen-kvalen

1
Major League Gaming har offentliggjort alla 16 lag som kommer att vara med i kampen om platser till MLG X-Games Aspen i januari.
Imorgon, söndag, börjar kvalprocessen till Major League Gamings första Counter-Strike: Global Offensive-turnering någonsin, som arrangeras i samband med X-Games i Aspen den 23-25 januari. Tidigare har kvalinformationen släppts, där vi ser två förkval resultera i totalt åtta lag i finalkvalet. I detta finalkval väntar även åtta inbjudna lag i varje region, lag som nu offentliggjorts.

På den europeiska sidan ser vi DreamHack Winter 2014-mästarna LDLC och turneringens semifinalister Virtus.pro och Na`Vi stå klara för deltagande. Även Team Dignitas, Titan, Epsilon, Copenhagen Wolves och ESC Gaming väntar på att få kvala till Colorado-evenemanget. Tidigare har det stått klart att NiP Gaming, fnatic och Cloud 9 blivit inbjudna till huvudturneringen, vilket gör att det nordamerikanska kvalet saknar ett av sina topplag.

Invite: EU-kval

Invite: NA-kval

Frankrike LDLCUSA Torqued
Polen Virtus.proUSA iBUYPOWER
Ukraina Na`ViUSA Denial
Danmark DignitasUSA mouseSpaz
Frankrike TitanKanada SKDC
Danmark CPH WolvesUSA eLevate
Frankrike EpsilonUSA Lunatik
Polen ESCUSA Mythic

Ovanstående lag kommer alltså att slåss med åtta förinkvalade lag från respektive region om en plats till MLG-evenemanget. Med andra ord finns det en kvalplats för Europa, en plats för Nordamerika och även en plats för Sydamerika. Utöver dessa tre lag kommer alltså även de tre inbjudna lagen, NiP, fnatic och Cloud 9, att deltaga. Mer information om hur du kvalar finner du här.

8 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 8 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..