×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

CLG tros satsa på CS:GO

1
I en intervju med OnGamers berättar CLG-ägaren HotshotGG att organisationen inom en snar framtid kommer att satsa på Counter-Strike och Dota 2.
Det amerikanska laget Counter Logic Gaming har sedan 2010 varit aktiva i League of Legends. Där har de, sedan starten, legat i toppskiktet i den amerikanska League of Legends-scenen och har varit ett av de mer populära lagen i den västerländska scenen. Nu verkar det som att laget är på väg mot att expandera då lagets ägare, George "HotshotGG" Georgallidis, berättar att CLG inom en snar framtid kommer att ge sig in i Dota 2 och CS:GO.

I den 7 minuter och 29 sekunder långa videointervjun berättar Georgallidis bland annat att de tittar flera olika möjligheter men att de troligtvis, inom en snar framtid, kommer att försöka göra något i CS:GO och Dota 2. Det är inte första gången de försöker sig på Dota 2 utan under 2012 hade de ett lag med bland annat den svenska numera Alliance-spelaren Jonathan "Loda" Berg.



Intervju med George "HotshotGG" Georgallidis


När satsningen kommer att ske återstår att se men det verkar nu som att vi får en ny organisation i den Nordamerikanska CS:GO-scenen.

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..