×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

pitas jabb: "Det är så uppenbart det bara kan vara"

24
Häxjakten fortsätter, och NiP-coachen Faruk "pita" Pita har uttalat sig om anklagelserna mot fnatics flusha. "Det är en jävla skam för hela communityt om han får spela".
Efter att både Hovik "KQLY" Tovmassian och Gordon "Sf" Giry blivit avstängda av VAC och således även diskvalificerade i kommande major-turnering på DreamHack Winter 2014 har en häxjakt gått igång i CS:GO-scenen, där ingen proffsspelare tycks gå säker mot anklagelser.

En av de tyngst anklagade spelarna på senare dagar är fnatics flusha, som fått aimbot-anklagelser mot sig baserat på ett par sekvenser från äldre officiella matcher. Det finns delade åsikter om klippen, men NiP Gaming-coachen Faruk "pita" Pita tycks vara övertygad om att fnatic-spelaren inte spelat rent.



Tweeten pita skickade ut, innan han tog bort den.


Svaren på kommentaren var, liksom alla anklagelser mot flusha, väldigt delade. Någon som dock tydligt är på fnatic-spelarens sida är hans coach och före detta lagkamrat, Jonatan "Devilwalk" Lundberg, som tyckte att pita skulle skämmas för att han baserat sina anklagelser på en häxjakt. Vidare påpekade han att det är lätt att få någon att se ut som en fuskare om denne har spelat över 400 professionella matcher.

254 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 254 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..