×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

CPH Wolves och FlipSid3 till DreamHack

3
Efter en dags spelande på Inferno Online står det klart att Copenhagen Wolves och FlipSid3 Tactics avancerat till nästa veckas major-turnering på DreamHack Winter 2014. Wolves vann kvalet och fick således välja vilken grupp de skulle placeras i.
Efter att började Copenhagen Wolves besegrade 3DMAX kvalificerade de sig till DreamHack Winter 2014. Därefter lyckades FlipSid3 Tactics slå norska London Conspiracy med 2-0 i kartor, men det var inte alltför enkelt.

Det svensknorska mötet började på Cache, där FlipSid3 fick nio rundor mot sex som det anfallande laget. Rundorna fortsatte gå tätt upp i andra halvan, men till sist var det svenskarna som stängde matchen med 16-13. Inferno följde, och där bjöd "F3" på en riktig stängning som CT när de knep hela 12-3 i halvtid. Vinsten var dock inte helt säkrad, när London Conspiracy började knappa ikapp. Trots ett väl godkänt CT-spel lyckades dock inte norrmännen ta ikapp, och resultatet blev detsamma som på Cache.

Då båda lagen föredrog att hamna i Grupp B på DreamHack fick de spela om platsen, detta i en bäst-av-en-match där Cobblestone blev kartan. Det var direkt tydligt vilket som var det vassare laget på karta, när Copenhagen Wolves knep hela 12-3 i halvtid som anfallare. När de sedan vann pistolrundan var det klappat och klart.

Sista-chansen-kval till DH Winter 2014

13:00 Danmark CPH Wolvesvs. Finland 3DMAX2-1 (7-16, 16-12, 16-14)
16:30 Sverige FlipSid3 Tacticsvs. Norge London Conspiracy2-0 (16-13, 16-13)
20:00 Danmark CPH Wolvesvs. Sverige FlipSid3 Tactics16-6 (12-3)

Vinsten innebär att Copenhagen Wolves nästa vecka kommer att få spela i Grupp B mot landsmännen Team Dignitas, nordamerikanska iBUYPOWER och tyska PENTA, medan FlipSid3 får kampas med Virtus.pro, Na`Vi och myXMG i Grupp D.

Grupp A

Grupp B

Sverige fnaticDanmark Team Dignitas
USA Cloud9USA iBUYPOWER
Ukraina HellRaisersTyskland PENTA
Sydafrika Bravado GamingDanmark Copenhagen Wolves

Grupp C

Grupp D

Sverige NiP GamingPolen Virtus.pro
Frankrike LDLCUkraina Na`Vi
Tyskland PlanetkeyDanmark myXMG
Polen ESC GamingSverige FlipSid3 Tactics

15 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 15 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..