×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

Sista-minuten-kvalet till DHW drar igång

0
Idag avgörs det vilka två lag som ersätter Titan och Epsilon för 250 000-dollarturneringen DreamHack Winter 2014 CS:GO Championship. Kvaldeltagarna är 3DMAX, CPH Wolves, FlipSid3 Tactics och London Conspiracy.
Veckan har varit en riktigt hektisk sådan för alla involverade i projektet vid namn DreamHack CS:GO Championship, major-turneringen som kommer att tävla ut 1,8 miljoner kronor i prispengar under DreamHack Winter 2014 nästa vecka. Efter att arrangörerna beslutade sig för att diskvalificera fransklagen Titan och Epsilon, efter att båda lagen hade spelare som i veckan blev VAC-bannade, tvingades de dra ihop en sista-minuten-kval.

Idag avgörs det kvalet. På plats på Inferno Online, ditresta på Valves bekostnad, befinner sig idag finska 3DMAX, danska Copenhagen Wolves, norska London Conspiracy och även svenska FlipSid3 Tactics. Klockan 13:00 drar allting igång, då de två förstnämnda lagen möts. Så fort den matchen är över kommer de två andra lagen att mötas, och finalisterna har då säkrat en varsin plats till DreamHack. Finalen spelas även den, men där handlar det bara som seed.

Lördag den 22 november

13:00 Danmark Copenhagen Wolvesvs. Finland 3DMAX
16:00 * Sverige FlipSid3 Tacticsvs. Norge London Conspiracy
19:00 * Europa Vinnare Match #1vs. Europa Vinnare Match #2
* Schemat kommer att vara fortlöpande, vilket innebär att matcherna drar igång så fort föregående match är färdigspelad. Med andra ord är tiderna preliminära.

Några som tagit på sig att livesända kvalet är Anders Blume och Auguste "Semmler" Massonnat borta på RoomOnFire, så klicka er dit om ni vill skåda ovan nämnda bataljer.

Vilket lag vinner dagens kval?

231 personer har röstat

8 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 8 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..