×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Frankrike

Epsilon sparkar Sf från laget

8
Det oundvikliga har blivit officiellt när Epsilon tvingar Gordon "Sf" Giry att lämna laget som följd av sin VAC-bann.
Efter att ha blivit blivit VAC-bannad har Gordon "Sf" Giry tvingats lämna Epsilon. Detta blev officiellt under kvällen. Avstängningen skedde runt midnatt och visade sig kosta laget sin plats i DreamHack Winter CS:GO Championship, nästa veckas major-turnering med motsvarande över 1,8 miljoner kronor i prispotten.

— Detta är inte någonting som händer ofta, och jag förväntade mig inte att en sådan här sak skulle hända på denna nivå av Counter-Strike. Uppenbarligen visste vi inte att Sf fuskade, hur länge han han fuskade. Var det endast en gång? Allt jag vet är att han berättade för mig att han fuskade en gång i matchmaking, det är allt. Sf är uppenbarligen inte längre en del av vårt lag, men detta är ingenting vi får glömma. Vi kommer inte att åka till DreamHack, och detta kan vara en av de värsta känslorna jag upplevt. Jag önskar att det aldrig hände, men det gjorde det, så nu måste vi fortsätta och glömma denna mardröm, skriver Robin "GMX" Stahmer på lagets hemsida.

Giry gick med i Epsilon under den tidigare delen av sommaren, när han hade lag som Clan-Mystik och LDLC på meritlistan. Tillsammans med Epsilon lyckades han bland annat besegra NiP Gaming för att toppa sin grupp på ESL One Cologne, där laget slutade på en respektabel 5-8-placering.

Epsilon

Frankrike Robin "GMX" Stahmer
Belgien Adil "ScreaM" Benrlitom
Frankrike Kévin "Uzzziii" Vernel
Frankrike Christophe "SIXER" Xia
Vem som ersätter Sf är i dagsläget oklart, men laget har relativt god tid på sig att fylla platsen då de, som skrivet, diskvalificerades från DreamHack Winter 2014 och även misslyckades med att kvala vidare till ESEA-finalerna i Dallas.

14 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 14 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..