×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

DreamHack offentliggör stream-team för CS:GO

18
Tidigare har vi fått reda på att Robin "Fifflaren" Johansson kommer till DreamHack Winter 2014 som expertkommentator. Nu har DreamHack offentliggjort resten av stream-teamet.
Med bara nio dagar kvar till årets stora smällkaramell, DreamHack Winter 2014, har arrangörerna presenterat personligheterna som kommer att förmedla den 250 000 dollar breda Counter-Strike: Global Offensive-turneringen på plats. Tidigare har det läckt att Robin "Fifflaren" Johansson kommer att vara på plats med Anders Blume och Scott "SirScoots" Smith, men nu har hela stream-teamet gått officiellt.

Tillsammans med ovan nämnda trio kommer även Auguste "Semmler" Massonnat, Stuart "TosspoT" Saw och Duncan "Thorin" Shields att jobba. Den sistnämnde kommer att sitta i panelen tillsammans med SirScoots och utomstående profiler som roteras mellan omgångar. Resterande namn kommer främst att vara kommentatorer.

Kommentatorer

USA Auguste "Semmler" Massoant
Danmark Anders Blume
Storbritannien Stuart "Tosspot" Saw
Sverige Robin "Fifflaren" Johansson

Panel

USA Scott "SirScoots" Smith – Värd

Storbritannien Duncan "Thorin" Shields – Expert

Världen TBA (Roterande gäster/spelare/kommentatorer/personligheter)


Reporter/Scen-värd

Storbritannien James Duffield
Ovanstående människor kommer alltså att sitta framför kameralinsen för att förmedla hela turneringen, vars prispott motsvarar 1,84 miljoner kronor. DreamHack CS:GO Championship arrangeras den 27-29 november i Elmia, Jönköping under DreamHack Winter 2014. Mer information om turneringen finnes i vår tidigare nyhet.

39 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 39 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..