×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

Fifflaren till DreamHack som expert *

35
Enligt läckt information kommer den före detta NiP Gaming-spelaren Robin "Fifflaren" Johansson att åka till DreamHack trots allt — som kommentator av något slag. Nu har DreamHack bekräftat uppgifterna.
Efter att ha lagt bössan på hyllan var det många som hoppades att Robin "Fifflaren" Johansson skulle stanna kvar i esporten, och denna vädjan verkar uppfyllas när Fifflaren tycks ha inkluderats som någon form av kommentator för den kommande 250 000 dollar feta major-turneringen på DreamHack Winter 2014.

Källan är en skärmdump från vad som sägs vara DreamHacks crewsajt, där man på undersidan "DreamHack TV" ser Johansson listad under CS:GO tillsammans med Anders Blume och Scott "SirScoots" Smith.



Skärmdumpen. Klicka på bilden för en större version.


"Hoppas att ryktena är sanna"

Senast under gårdagen sågs Johansson agera expert i en RoomOnFire-sändning, där den före detta NiP-spelaren fick blandad kritik av åskådarna. Någon som dock finner nyheten positiv är Tomi "lurppis" Kovanen, en av de profiler som riktade hårdast kritik mot Johanssons karriär som spelare.

— Hopefully the rumors about Fifflaren being hired by DreamHack are true. Been a fan of his commentating since those RC EMS One events in 2013, skriver Kovanen på Twitter.

Om detta visar sig stämma, och vilka som gör den ovan nämnda trion sällskap framför kameralinsen, bör göras offentligt inom en snar framtid då DreamHack Winter 2014 CS:GO Championship arrangeras den 27-29 november, detta i Elmia i Jönköping. För mer information om turneringen, så som deltagarlista, grupper och schema, beger ni er till vår tidigare nyhet.

* Uppdatering: DreamHacks presschef Fredrik Nyström har bekräftat att ryktet är sant, detta till Aftonbladet. Någon detaljerad information om Fifflarens roll i Jönköping har inte offentliggjorts, men man kan förvänta sig att han kommer vara expertkommentator under matcher, och möjligtvis även en del av panelen.

47 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 47 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..